Χολέμπας: «Να βγούμε Ευρώπη με το Κύπελλο»

Χολέμπας: «Να βγούμε Ευρώπη με το Κύπελλο»

Κώστας Ζάλιαρης
Χολέμπας: «Να βγούμε Ευρώπη με το Κύπελλο»

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας ονειρεύεται συμμετοχή στο Europa League την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Γουότφορντ, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τη 18η Μαΐου απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ».

Ναντ - Λυών με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας μπακ που πραγματοποιεί την καλύτερή του σεζόν με τη φανέλα των «hornets», θέλει να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του Χάβι Γκράθια και μίλησε για τη δυνατότητα που έχει να πετύχει έναν μεγάλο στόχο, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου...

«Δεν έχουν δίκιο όσοι λένε ότι το Κύπελλο δεν έχει πια αίγλη... Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ξέρουμε πόσο σημαντικό θα είναι αν κατακτήσουμε το Κύπελλο και πάμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να παίξουμε στο Europa League και τώρα το διεκδικούμε μέσω του Κυπέλλου, ενώ, βρισκόμαστε και αρκετά ψηλά στη βαθμολία».

Αυτό στο οποίο θέλησε να σταθεί ο Χολέμπας, είναι πως: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ και είμαστε ένα σύνολο παικτών που ξέρουμε να παίζουμε ως ομάδα. Δεν είναι One-man show εδώ. Όλοι κάνουμε από κάτι και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

 

FA CUP Τελευταία Νέα