Η ελληνική βρισιά του Γκρέι στον Χολέμπας (vid)

Η ελληνική βρισιά του Γκρέι στον Χολέμπας (vid)

Η ελληνική βρισιά του Γκρέι στον Χολέμπας (vid)

bet365

Μπορεί ακόμη και ο ίδιος ο Χοσέ Χολέμπας να μην μιλάει καλά ελληνικά, ωστόσο οι συμπαίκτες του όταν θέλουν να τον πειράξουν, τον αποκαλούν με την πιο διάσημη ελληνική λέξη.

Ο 27χρονος φορ της Γουότφορντ, Αντρέ Γκρέι πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα video από τους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Μεταξύ άλλων, την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της Γουότφορντ βρίσκονταν στο πούλμαν της ομάδας, ο Γκρέι φώναξε στον Χολέμπας «μα....κα» με τον πρώην παίκτη της Ρόμα σε εμφανώς καλή διάθεση να βγάζει την γλώσσα του (1'10'').

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της Γουότφορντ πανηγύριζαν ανοίγοντας σαμπάνιες στα αποδυτήρια ο 35χρονος αριστερός μπακ έσπευσε να τους υπενθυμίσει πως: «Μην πανηγυρίζετε, ήταν απλά ένας ημιτελικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα