Γουότφορντ – Γουλβς 3-2: Ανατροπή στην παράταση και τελικός! (vid)

Gazzetta team
Γουότφορντ – Γουλβς 3-2: Ανατροπή στην παράταση και τελικός! (vid)

bet365

Η Γουότφορντ έκανε απίθανη ανατροπή από το 0-2 και κέρδισε με 3-2 στην παράταση την Γουλβς για να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Γουότφορντ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 62’, όμως μετά το 79’ ισοφάρισε σε 2-2, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεουλοφέου επιβλήθηκε με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1984, με την Μάντσεστερ Σίτι να περιμένει.

Τρελό ματς στο Γουέμπλεϊ, όπου η Γουλβς έκανε... χαρακίρι. Οι Λύκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ντόχερτι στο 36’, ενώ στο 62’ με γκολάρα του Χιμένες έκαναν το 2-0. Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, όμως οι παίκτες του Γκράθια είχαν άλλη άποψη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντεουλοφέου, που με απίστευτο γκολ έκανε το 1-2 στο 79’ για να κερδίσει πέναλτι η Γουότφορντ στις καθυστερήσεις και ο Ντίνι κάνει το 2-2 στο 94’! Στην παράταση ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τον Ντεουλοφέου να σκοράρει και πάλι στο 104’ για το τελικό 3-2!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα