Τετάρτη, 10 Μαρ 2010

Αποχώρησαν στο 96'!

Από Παναγιώτης Τσιάκαλος | Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2010 22:23
Αποχώρησαν στο 96'!

Επεισοδιακό φινάλε είχε η αναμέτρηση της ΑΠΕΠ με τον Εθνικό Άχνας στο «Τσίρειο» καθώς οι παίκτες των γηπεδούχων αποχώρησαν στο 96ο λεπτό με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην ολοκληρωθεί!

Η ΑΠΕΠ προηγούνταν με 1-0 και είχε στα χέρια της ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως στο 96' ο Εθνικός ισοφάρισε και όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο. Ωστόσο, ο αρχηγός της ΑΠΕΠ, Γιώργος Κωνσταντής, έδωσε εντολή στους παίκτες της ΑΠΕΠ να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι για το ότι ο διαιτητής, κ. Χριστοδούλου, παρότι είχε δείξει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων, δεν σφύριξε την λήξη στο 94' δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα της Άχνας να ισοφαρίσει.

Πλέον, για την τύχη του αγώνα αναμένεται να αποφασίσει η Ομοσπονδία. Πάντως, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για την ΑΠΕΠ καθώς κινδυνεύει να χάσει και τον την ισοπαλία αλλά δεν αποκλείεται επίσης να τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών, γεγονός που θα σημάνει ουσιαστικά τον υποβιβασμό της.

(0) Σχόλια

Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή

Προσθήκη σχολίου

Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.

 

Breaking news

ΟΛΑ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ
ΒΟΛΕΪ
ΤΟΠ
ΠΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ
 

TV Επιλογές

Τετάρτη, 10 Μαρ 2010
MEGA ΑΡΣΕΝΑΛ-ΠΟΡΤΟ 21:45
NOVASPORTS 1 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ 21:45
NOVASPORTS 2 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΟΛΤΟΝ 21:45
ΣΠΟΡ+ ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 21:45
Copyright © 2008-2010 Gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του gazzetta.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.