Οι δηλώσεις για τα «στημένα» στην Κύπρο και η απάντηση του Υπουργού!

Gazzetta team
Οι δηλώσεις για τα «στημένα» στην Κύπρο και η απάντηση του Υπουργού!

bet365

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας έριξε... βόμβες για «στημένα», όμως ο Υπουργός Δικαιοσύνης έκανε έκκληση για όποιον γνωρίζει να δώσει πληροφορίες!

Έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες για «στημένους» αγώνες, να τις καταθέσουν στην Αστυνομία, έκανε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης διαβεβαιώνοντας πως το Υπουργείο και η Κυβέρνηση δεν θα κουκουλώσει καμία υπόθεση. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη – βόμβα του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου «Από την ημέρα που ανέλαβα την Προεδρία της Ομόνοιας παράγοντες άλλων ομάδων ή άνθρωποι σχετικοί με το ποδόσφαιρο έχουν προτείνει, είτε σε εμένα, είτε σε άλλα μέλη της ομάδας, να εξαγοράσουμε κάποιο παιχνίδι, είτε αντίπαλους παίκτες, είτε διαιτητές. Κάποιοι μάλιστα μας είπαν και την ενιαία τιμή που υπάρχει για κατάκτηση πρωταθλήματος ή κατάκτηση κυπέλλου, δηλαδή να πληρώσουμε για να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο. Μας είπαν ακόμη και να συμμαχήσουμε με κάποιους, να τους δώσουμε δηλαδή κάτι και να μας δώσουν αυτοί κάτι άλλο. Πάρε – Δώσε».

Παράλληλα, ο Υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη με το Κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που ασχολείται με την αντιμετώπιση προσυνεννοημένων αγώνων, τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη και μέλη της Δύναμης, και τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα. «Έχουμε συμφωνήσει να υπάρχει συνεχής επαφή, απευθείας επικοινωνία Αστυνομίας και των ειδικών της ΟΥΕΦΑ για να μπορούν να ανταλλάζονται οι πληροφορίες άμεσα, να μην χρειάζεται να περιμένουμε να έρθει ο φάκελος και να πηγαίνει στην Αστυνομία για έλεγχο», είπε.

 

Τελευταία Νέα