Φαν Πέρσι: «Ο Κομπανί μου ζήτησε να παίξω στην Άντερλεχτ»! (vid)

Gazzetta team
Φαν Πέρσι: «Ο Κομπανί μου ζήτησε να παίξω στην Άντερλεχτ»! (vid)

bet365

Ο παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός αποκάλυψε ότι τον Σεπτέμβριο ο προπονητής της βελγικής ομάδας τον προέτρεψε να... φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Στο φινάλε της περυσινής σεζόν, ο Ρόμπιν φαν Πέρσι αποχώρησε από την αγωνιστική δράση σε ηλικία 36 ετών και με σπουδαία καριέρα σε Φέγενορντ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος επιθετικός εργάζεται πλέον ως σχολιαστής στο τηλεοπτικό δίκτυο «BT Sport», αλλά διατηρείται σε καλή φόρμα. Τόσο καλή, μάλιστα, που ο Βενσάν Κομπανί του πρότεινε πριν από λίγους μήνες να επιστρέψει από την συντάξη και να παίξει για λογαριασμό της Άντερλεχτ!

Η ομάδα των Βρυξελλών, με προπονητή τον πρώην αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι, βολοδέρνει στην μέση της βαθμολογίας και ο Κομπανί θεωρούσε ότι ο Φαν Πέρσι, με την ποιότητά του, μπορούσε να κάνει την διαφορά.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Φαν Πέρσι έπαιξε και σκόραρε με μια ομάδα θρύλων της Premier League, στον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Κομπανί. «Μετά από 70 λεπτά, άρχισα να πονάω παντού, αλλά δεν ήθελα να βγω από το γήπεδο. Την επόμενη μέρα, ο Κομπανί μου τηλεφώνησε. Ήταν πεπεισμένος ότι μπορούσα να τον βοηθήσω στην Άντερλεχτ» αποκάλυψε ο Φαν Πέρσι, ο οποίος δεν το... τόλμησε, αφού θεωρεί πως πλέον δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Ήταν ένα όμορφο κομπλιμέντο το ότι με προσέγγισε, αλλά ξύπνησα εκείνο το πρωί με πόνο στις γάμπες μου και ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω ξανά να παίζω» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.

 

Τελευταία Νέα