Άγιαξ: Ντεμπούτο με γκολ και αποθέωση για τον 16χρονο Ουνουβάρ (vid)

Άγιαξ: Ντεμπούτο με γκολ και αποθέωση για τον 16χρονο Ουνουβάρ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Άγιαξ: Ντεμπούτο με γκολ και αποθέωση για τον 16χρονο Ουνουβάρ (vid)

bet365

Ο Ολλανδός μέσος, Νάκι Ουνουβάρ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Άγιαξ σε ηλικία 16 ετών και συμπληρώνοντας 10 λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Σπάκενμπουργκ, σκόραρε από την άσπρη βούλα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε το βάπτισμα του πυρός στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο Ολλανδίας, με τον Τεν Χαγκ να δίνει συνέχεια στη σπουδαία ιστορία του Αίαντα με την ανάδειξη νεαρών παικτών από τα «σπλάχνα» του κλαμπ.

Ο Ουνουβάρ πέρασε στο παιχνίδι στο 75ο λεπτό και στο 86' ήταν εκείνος που πήρε την εντολή να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Ο μικρός το έκανε με αρκετή ψυχραιμία (άλλωστε το σκορ ήταν ήδη στο 6-0) και εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το τελικό 7-0 στην αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Τάντιτς και Μπάμπελ χαμογελαστοί χειροκρότησαν τον μικρό που το χάρηκε με την ψυχή του... Άλλωστε, έγραψε και ιστορία αφού σε ηλικία 16 ετών και 223 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης του κλαμπ του Άμστερνταμ που σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα