Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 0-2

Gazzetta team
Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 0-2

bet365

Η Μπενφίκα με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε το ντέρμπι στην έδρα της Σπόρτινγκ με 0-2 και αύξησε την διαφορά από την Πόρτο στους 7 βαθμούς!

Τεράστια εκτός έδρας νίκη πήρε η Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ, επικρατώντας 0-2 στο τελευταίο παιχνίδι του Μπρούνο Φερνάντες στα «πράσινα». Ο ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ, που θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο της ομάδας του.

Η ομάδα των Βλαχοδήμου (βασικός) και Σάμαρη (έμεινε στον πάγκο), επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με δύο τέρματα στα τελευταία δέκα λεπτά. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Ράφα Σίλβα που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 74'. Πρώτα στο 80' άνοιξε το σκορ για το 0-1 και στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από ασίστ του Σεφέροβιτς, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αυτή η νίκη αποσπά την Μπενφίκα στους 7 βαθμούς από την Πόρτο, που νωρίτερα είχε ηττηθεί από την Μπράγκα με 1-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα