Αμόκ από ποδοσφαιριστή στην Μάλτα, γρονθοκόπησε επόπτη επειδή αποβλήθηκε (pic & vid)

Gazzetta team
Αμόκ από ποδοσφαιριστή στην Μάλτα, γρονθοκόπησε επόπτη επειδή αποβλήθηκε (pic & vid)

bet365

Με αποκλεισμό ενός χρόνου τιμώρησε η μαλτέζικη Σανάτ Λάιονς τον ποδοσφαιριστή της, ο οποίος αποβλήθηκε από τον αγώνα και... εξερράγη με μπουνιές και κλωτσιές κατά του 18χρονου επόπτη, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Τύφλα να χουν οι αξιόποινες για κόκκινη κάρτα πράξεις. Ένας ποδοσφαιριστής στην Μάλτα απέδειξε ότι αποτελούν πταίσμα μπροστά σε αυτό που μπορεί να ακολουθήσει μιας αποβολής, κάνοντας τον γύρο του κόσμου με το βίαιο κατόρθωμα του.

Ο λόγος για τον Αντουάν Καμιλιέρι, παίκτη της Σανάτ Λάιονς, ο οποίος στο ματς με αντίπαλο την Ορατόρι Γιουθς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με λιγότερη παίκτη. Κι αυτό διότι επιτέθηκε άγρια στον 18χρονο επόπτη της αναμέτρησης, χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές μέχρι να τον σταματήσουν συμπαίκτες και αντίπαλοι από το... αμόκ που είχε πάθει.

Το αριθμητικό μειονέκτημα των Λιονταριών για έναν αγώνα πήρε οριστική μορφή, αφού ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσης του γνωστοποίησε τον τερματισμό του συμβολαίου του, με τον Καμιλέρι να τιμωρείται επίσης με μονοετή αποκλεισμό από τα γήπεδα και πρόστιμο 400 ευρώ.

 

Τελευταία Νέα