Φοβερή ανατροπή στο Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ Λάρνακας: 2-0 ημίχρονο, 2-5 τελικό!

Gazzetta team
Φοβερή ανατροπή στο Εθνικός Άχνας - ΑΕΚ Λάρνακας: 2-0 ημίχρονο, 2-5 τελικό!

bet365

Ανατροπή σεμιναριακού επιπέδου σημείωσε η ΑΕΚ Λάρνακας στην έδρα του Εθνικού Άχνας, γυρίζοντας το εις βάρος της 2-0 με πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα τέσσερα από τον Ιβάν Τρισκόφσκι.

Η απόλυτη κατάρρευση απέναντι στην σαρωτική ανατροπή. Το νόμισμα της αναμέτρησης του Εθνικού Άχνας με την ΑΕΚ Λάρνακας για το πρωτάθλημα Κύπρου έχει δύο όψεις, όποια κι αν αντικρίσει κανείς, όμως, παίρνει το ίδιο μήνυμα ενός σημαδιακού ματς στη φετινή σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν ένα ματς εντελώς αρνητικό στο πρώτο μέρος και στο τέλος του 90λεπτου είχαν μετατρέψει το status του αγώνα σε διασυρμό των γηπεδούχων.

Τα γκολ των Κοστόφσκι και Μαρκόφσκι έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ανάπαυλα για τον Εθνικό κι όλα έδειχναν την επιστροφή του στις νίκες μετά τις 19 Οκτωβρίου. Ωστόσο, το σύνολο της ΑΕΚ, είχε διαφορετικά σχέδια.

Πρωτεργάτης της ήταν ο Ίβαν Τρισκόφσκι. Ο 32χρονος Σκοπιανός επιθετικός με θητεία σε ΑΠΟΕΛ, Κλαμπ Μπρίζ και Λέγκια Βαρσοβίας, αποκτήθηκε το 2016 κατόπιν εισήγησης του Τσάβι Ρόκα, την περίοδο που ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εργαζόταν στην ΑΕΚ και πραγματοποίησε την πιο παραγωγική βραδιά της καριέρας του, με... κουαρτέτο τερμάτων.

Πώς το κατάφερε αυτό; Πρώτα μείωσε στο 58' σε 2-1 και στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με απαράμιλλο στυλ. Σκόραρε τρία τέρματα, στο 82', το 88' και το 89', μετέτρεψε το 2-2 σε 2-5 (είχε ισοφαρίσει στο 79' ο Γκαρσία) και έφτασε τα 16 γκολ σε 13 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν με τον σύλλογο της Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ Λάρνακας έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τις θέσεις των playoffs.

 

Τελευταία Νέα