Μπαρτσελόνα: Αν θέλει παίκτη της Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσει +120.000.000€!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Αν θέλει παίκτη της Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσει +120.000.000€!

bet365

Σύμφωνα με βρετανικό ρεπορτάζ, πρόκειται για μια πολύ... περίεργη ρήτρα που είχε μπει στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων όταν μετακόμισε στην Βαρκελώνη ο Κουτίνιο.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την παρούσα στιγμή μοιάζει απίστευτο. Με τα ποσά να έχουν εκτοξευθεί στο... Θεό και τις μεταγραφές να συμβαίνουν με χρήματα που προκαλούν ίλιγγο, το ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποκτήσει, μέχρι το καλοκαίρι, όποιον παίκτη της Λίβερπουλ επιθυμεί καταβάλοντας το επιπλέον αντίτιμο των 120.000.000€ φαντάζει... τρελό.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο αθλητικός διευθυντής των Πρωταθλητών Κόσμου Μάικλ Έντουαρντς, όταν τον χειμώνα του 2018 η ομάδα παραχωρούσε έναντι 150.000.000€ τον Φελίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, προσέθετε στην συμφωνία την συγκεκριμένη δικλείδα ασφαλείας.

Αυτό γιατί τα χρήματα για τον Βραζιλιάνο θεωρήθηκαν πολλά μεν, δόθηκαν δε, αλλά στην Λίβερπουλ ήθελαν να διασφαλίσουν ότι αν οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν να ξαναπάρουν παίκτη της, θα έπρεπε να δώσουν και ένα... καπέλο.

Συγκεκριμένα, αν για παράδειγμα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε πρόταση στην Λίβερπουλ να αγοράσει τον Άρνολντ με 70.000.000€ στο προσεχές μεταγραφικό παράθυρο, θα έπρεπε, βάσει της συμφωνίας να καταβάλει επιπλέον 120.000.000€, δηλαδή, 190.000.000€!

Πρόκειται για αστρονομικά ποσά σαφώς και, κατά πάσα πιθανότητα, αφού λήγει το καλοκαίρι (30.06.2020) η συγκεκριμένη ρήτρα, λογικά η Μπαρτσελόνα δεν θα προχωρήσει σε κάποια τέτοια κίνηση.

Κάπου εδώ αξίζει να αναγνωριστεί στην Λίβερπουλ και τους Κλοπ-Έντουαρντς, ότι έχουν διαχειριστεί ιδανικά το μπάτζετ του συλλόγου όχι μόνο ως προς τις προσθαφαιρέσεις παικτών, αλλά και ως προς τη λογική να μείνει το κλαμπ ανεπηρέαστο από τις... σειρήνες της Μπαρτσελόνα, συγκεκριμένα, που στο παρελθόν έχει απομακρύνει παίκτες από το Άνφιλντ όπως οι Μαστσεράνο, Σουάρες και Κουτίνιο.

 

Τελευταία Νέα