Γιουβέντους: Με συλλεκτική εμφάνιση στον τελικό του Supercoppa κόντρα στη Λάτσιο! (pic)

Gazzetta team
Γιουβέντους: Με συλλεκτική εμφάνιση στον τελικό του Supercoppa κόντρα στη Λάτσιο! (pic)

bet365

Στην Σαουδική Αραβία θα διεξαχθή φέτος ο τελικός του Super Cup της Ιταλίας ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο και η Γηραιά Κυρία θα αγωνιστεί με ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση εμφάνιση.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Πρωταθλήτρια εναντίον Κυπελλούχου Ιταλίας.

Γιουβέντους και Λάτσιο θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στον τελικό του Super Cup της γείτονος με στόχο να προσθέσει μια από τις δύο ομάδες έναν ακόμα τίτλο στο ενεργητικό της.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο King Saud University Stadium του Ριάντ στην Σαουδική Αραβία (για εμπορικούς λόγους) την Κυριακή (22/12, 18:45) και η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι θα αγωνιστεί με ειδικά διαμορφωμένη εμφάνιση.

Στην παρουσίασή της, φαίνονται μόνο οι πλάτες των Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντιμπάλα, Πιάνιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον νεαρό Αργεντίνο να είναι στο επίκεντρο.

Για τους ενδιαφερόμενους, η φανέλα είναι συλλεκτική, είναι διαθέσιμη μόνο με τα νούμερα και τα ονόματα των συγκεκριμένων παικτών στην αραβική γλώσσα, κοστίζει 250€ και ήδη έχουν εξαντληθεί αυτές των Ντιμπάλα και Κιελίνι.

Δείτε την εμφάνιση:

 

Τελευταία Νέα