Μίλαν: Ακόμα μια υποψήφια για τον Χάαλαντ

Gazzetta team
Μίλαν: Ακόμα μια υποψήφια για τον Χάαλαντ

bet365

Ακόμα ένας... μνηστήρας ήρθε να προστεθεί στα «πόδια» του 19χρονου Νορβηγού, που, όπως μεταδίδουν ιταλικά ρεπορτάζ, του προσφέρει 5.000.000€ συμβόλαιο!

Σπάει κάθε ρεκόρ φέτος.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράρει κάθε 52 λεπτά, έχει 28 γκολ σε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ και έχει κάνει κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών τον φέρνουν κοντά -ακόμα και να έχει μεταβεί στο προπονητικό της κέντρο για να πάρει μια... εικόνα από το μέλλον- στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο νέο δημοσίευμα από την Ιταλία βάζει και την Μίλαν στο «κόλπο».

Οι Ροσονέρι ήρθαν να προστεθούν στη λίστα με τις Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Νις, Γιουβέντους και Λειψία που ενδιαφέρονται για τον 19χρονο στράικερ, ωστόσο αναφέρεται ότι η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προσφέρει συμβόλαιο 5.500.000 ευρώ τον χρόνο συν τα 30.000.000€, που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης, στην Σάλτσμπουργκ.

Σημειώνεται ότι σε αυτά τα λεφτά δεν υπολογίζεται η προμήθεια που θα πάρει ο ατζέντης του παίκτη Μίνο Ραϊόλα.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι συγκριτικά με την Γιουβέντους, η οποία δίνει 3.000.000€ συμβόλαιο στον παίκτη ετησίως, ο ίδιος πιστεύει ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Μίλαν, κάτι που τη δεδομένη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

Αν κρίνουμε πάντως από το παρελθόν του Ραϊόλα και τις συφωνίες των παικτών του με συγκεκριμένες ομάδες, για τον Νορβηγό προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μίλαν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα