Άλκμααρ - Άγιαξ 1-0: Κάζο στο 90' μετά τον αποκλεισμό (vid)

Gazzetta team
Άλκμααρ - Άγιαξ 1-0: Κάζο στο 90' μετά τον αποκλεισμό (vid)

bet365

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, ο Άγιαξ έχασε και από την Άλκμααρ με 1-0 στο 90', χρίζοντας την συγκάτοικο στην κορυφή της Eredivisie.

Μέσα σε δέκα μέρες, ο Άγιαξ έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας στη σεζόν, την πρόκριση στους «16» του Champions League και την μοναξιά της κορυφής στην Eredivisie.

Πώς το ολοκλήρωσε αυτό; Η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ ηττήθηκε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στην έδρα της Άλκμααρ με 1-0, δίνοντας το χειρότερο δυνατό φινάλε σε μια αρνητική εβδομάδα, από την στιγμή που περιορίστηκε στο Europa League για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Από την άλλη, το πιο ευχάριστο τετραήμερο της ζωής του πρέπει να διανύει ο Μάιρον Μποαντού, ο 18χρονος επιθετικός της AZ, ο οποίος μετά το παρθενικό γκολ του ατην Ευρώπη, στην συντριβή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, έγινε ήρωας και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 90'.

Πλέον, Άγιαξ και Άλκμααρ συγκατοικούν στην κορυφή με 41 βαθμούς και η κούρσα για τον πρωταθλητή αναμένεται αμφίρροπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα