Τζέραρντ: Επίσημα μέχρι το 2024 στη Ρέιντζερς! (vid)

Τζέραρντ: Επίσημα μέχρι το 2024 στη Ρέιντζερς! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τζέραρντ: Επίσημα μέχρι το 2024 στη Ρέιντζερς! (vid)

bet365

Ο Στίβεν Τζέραρντ έβαλε την υπογραφή του στη διετή επέκταση του συμβολαίου του με την Ρέιντζερς και πλέον θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Γλασκώβης μέχρι και το 2024!

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, επέλεξε τους «διαμαρτυρόμενους» για τα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας μετά τις λίγες εμπειρίες που αποκόμισε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Στη Γλασκώβη έχει ήδη πετύχει μεγάλα πράγματα, επαναφέροντας την Ρέιντζερς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί όπου έχει σημειώσει σερί 14 αγώνων δίχως ήττα εντός έδρας, ενώ, από το βράδυ της Πέμπτης, το κλαμπ βρίσκεται στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ!

Ήταν δεδομένο το νέο συμβόλαιο και είχε μιλήσει γι' αυτό ο Stevie G κάνοντας λόγο για μια πολύ εύκολη απόφαση, η οποία επισημοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα