Αγγλία: Εφτά ομάδες στα ευρωπαϊκά νοκ-άουτ μετά από 11 χρόνια!

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Εφτά ομάδες στα ευρωπαϊκά νοκ-άουτ μετά από 11 χρόνια!

bet365

Όλες οι εκπρόσωποι της Premier League στις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις πέρασαν στα νοκ-άουτ και η Αγγλία έχει 7 ομάδες στην επόμενη φάση των τουρνουά για πρώτη φορά από το 2009!

Οι Τσέλσι και Λίβερπουλ χρειάζονταν το θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική στα παιχνίδια τους απέναντι σε Λιλ και Ζάλτσμπουργκ αντίστοιχα και το πήραν για να βρεθούν στους «16» του Champions League.

Η Τότεναμ είχε περάσει μετά το 4-2 επί του Ολυμπιακού και εμφανίστηκε αδιάφορη απέναντι στη Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ, η Μάντσεστερ Σίτι με εξασφαλισμένη την πρόκριση πέτυχε τέσσερα γκολ στην... αγγαρεία απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Και οι τέσσερις θα βρεθούν στην κλήρωση της Δευτέρας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ, το απόλυτο σημειώθηκε από αγγλικής εκπροσώπησης και στο Europa League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε απέναντι στην Άλκμααρ με το 4-0, η Γουλβς έκανε το ίδιο κόντρα στη Μπεσίκτας με τον Ζότα να γράφει ιστορία, ενώ, η Άρσεναλ προκρίθηκε στους «32» του Europa League με την ψυχή στο στόμα, γυρίζοντας το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης για το τελικό 2-2.

Οι εφτά ομάδες της Premier League στα νοκ-άουτ, είναι επίδοση που είχε σημειωθεί ξανά πριν από 11 χρόνια, την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ είχαν περάσει από την φάση των ομίλων στο Champions League και οι Άστον Βίλα, Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι είχαν περάσει στους «32» του Europa!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα