Φυσιοθεραπεύτρια Σέλτικ σε φίλους της Ρέιντζερς: «Άντε γ@@@@@@@ε Ούννοι» (pic)

Gazzetta team
Φυσιοθεραπεύτρια Σέλτικ σε φίλους της Ρέιντζερς: «Άντε γ@@@@@@@ε Ούννοι» (pic)

bet365

Ερευνάται από τις αρχές της Σκωτίας η φυσιοθεραπεύτρια της Σέλτικ, η οποία ανάρτησε post ποζάροντας δίπλα στο τρόπαιο του Λιγκ Καπ, χαρακτηρίζοντας Ούννους τους φίλους της Ρέιντζερς.

Ρεάλ - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την Σέλτικ το περασμένο Σαββατοκύριαο (1-0) ενάντια στην μισητή συμπολίτισσα Ρέιντζερς, ήταν λόγος για νέα «επεισόδια» στην ατέρμονη κόντρα των δύο πλευρών του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου και κοινωνίας.

Μία εργαζόμενη στην γυναικεία ομάδα των Κελτών, όμως, έδρασε περισσότερο σαν οπαδός και λιγότερο σαν επαγγελματίας φυσιοθεραπεύτρια. Κι αυτό διότι πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το τρόπαιο και γράφει υβριστικό σύνθημα στην λεζάντα που αναφέρει «F*** you Huns».

Η κίνηση της 24χρονη Κέιτλιν Μπράουν προκάλεσε σάλο στην Σκώτια και έγινε αντικείμενο έρευνας από τις ηλεκτρονικές Αρχές, με την ίδια πάντως να παραμένει απτόητη.

Αφού οι άνθρωποι του Facebook αφαίρεσαν το επίμαχο ποστ, καθώς ήταν αντίθετο με τις πολιτικές της εταιρείας αναφορικά με την ρητορική μίσους, η νεαρή φυσιοθεραπεύτρια ανέβασε ξανά την φωτογραφία με την ίδια λεζάντα, αντικαθιστώντας απλά το υβριστικό ρήμα με... emoji, κρατώντας, όμως, τον υποτιμητικό χαρακτηρισμό «Ούννοι». Εν τέλει, μετά τα όσα προηγήθηκαν αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της και πλέον, αναμένεται να δει αν θα την... γλιτώσει με κάποιον τρόπο από τους εσωετρικούς κανονισμούς και της ίδιας της Σέλτικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα