Η ποδοσφαιρική αναγέννηση του Κασάμι στη Σιόν! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η ποδοσφαιρική αναγέννηση του Κασάμι στη Σιόν! (vid)

bet365

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διάγει o Παϊτίμ Κασάμι με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να αποτελεί όαση στην κατά τα άλλα μέτρια πορεία της ελβετικής ομάδας.

Ο Κασάμι μετά την διετή παρουσία του του στον Ολυμπιακό, παραχωρήθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δίχως να καταφέρει να κάνει την διαφορά, ενώ εν συνεχεία μεταπήδησε στη Σιόν κάνοντας restart στην καριέρα του.

Πλέον έχοντας αλλάξει μανατζερική στέγη (από τον Ραϊόλα στον Ζόρζε Μέντες) έχει πατήσει... γκάζι προκειμένου να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος και να πάρει μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο διεθνής Ελβετός σε 16 ματς πρωταθλήματος μετράει 7 γκολ και 1 ασίστ, όντας πρώτος σκόρερ της Σιόν. Μάλιστα αν και βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν χρειάζεται μόλις 1 τέρμα για να ισοφαρίσει την ατομική επίδοση του στο σκοράρισμα, την οποία πραγματοποίησε στο περυσινό πρωτάθλημα.

Δείτε ένα εντυπωσιακό γκολ του Κασάμι κόντρα στη Λουκέρνη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα