Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Ο Mr «ντεμπουτογκόλ»! (vids)

Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Ο Mr «ντεμπουτογκόλ»! (vids)

Gazzetta team
Γκάμπριελ Μαρτινέλι: Ο Mr «ντεμπουτογκόλ»! (vids)

bet365

Ισοφάρισε το γκολ της Γουέστ Χαμ το βράδυ της Δευτέρας στο ντέρμπι του Λονδίνου και έγινε ο νεότερος σκόρερ σε ντεμπούτο του για την Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League και ο 18χρονος Βραζιλιάνος μέσα στο 2019 έχει κάνει το 3/3 στις πρεμιέρες του.

Ίντερ - Μπαρτσελόνα με προσφορά* ημέρας & Novi Specials (21+)

Έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 7.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιούλιο από τη βραζιλιάνικη Ιτουάνο. Η Άρσεναλ επέλεξε να επενδύσει στο μέλλον με την αγορά του Γκάμπριελ Μαρτινέλι το καλοκαίρι και, παρόλη την αρνητική εικόνα των Κανονιέρηδων στο πρώτο μισό της σεζόν, ο μικρός τα πηγαίνει περίφημα, όποτε έχει κληθεί να βοηθήσει.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας Ουνάι Έμερι επέλεξε να τον ρίξει στα... μαλακά πρώτα με την παρθενική επίσημη συμμετοχή του ως βασικού στο παιχνίδι για το Carabao Cup κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, απέναντι στην οποία μάλιστα σκόραρε δύο γκολ. Ιδανικό ξεκίνημα με την φανέλα των gunners.

Το ίδιο και μια εβδομάδα μετά, όπου ο Ισπανός τεχνικός του έδωσε ξανά θέση στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης για το Εuropa League και ο Μαρτινέλι το... βιολί του. Ξανά δύο γκολ, ξανά σε ντεμπούτο του σε διοργάνωση!

Με το... χατ τρικ να έρχεται χθες, 10 ματς μετά την τελευταία νίκη της Άρσεναλ, ο Μαρτινέλι έβαλε κι αυτός τον οβολό του στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Γουέστ Χαμ, δίνοντας μάλιστα το σύνθημα της ανατροπής στην ομάδα του, η οποία μετά το δικό του γκολ στην πρεμιέρα του στην Premier League, σκόραρε άλλα δύο και τελικά έφυγε με το «διπλό» από το λονδρέζικό ντέρμπι.

Een avond om nooit meer te vergeten! Gabriel Martinelli (18 jaar, 174 dagen) groeide maandag tegen West Ham United uit tot de jongste voetballer ooit die voor Arsenal scoorde in zijn eerste basisplaats in de Premier League⁣ ⁣ Jongste Arsenal-doelpuntenmakers ooit in de PL ⁣17 jaar, 113 dagen: Cesc Fàbregas⁣ 18 jaar, 076 dagen: Serge Gnabry⁣ 18 jaar, 173 dagen: Alex Oxlade-Chamberlain⁣ 18 jaar, 174 dagen: Gabriel Martinelli⁣ ⁣ Wanneer je Gabriel Martinelli in de basis zet Eerste basisplaats in de EFL Cup⁣ Eerste basisplaats in de Europa League⁣ Eerste basisplaats in de Premier League⁣ ⁣ De stats van Gabriel Martinelli in alle competities 14 wedstrijden⁣ 8 doelpunten⁣ 2 assists⁣ ⁣ elke 87 minuten een doelpunt⁣ ⁣ #martinelli #arsenal #afc #gunners #coyg #epl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) στις

Σημειώνεται, ότι ο Μαρτινέλι σκόραρε στο ντεμπούτο του στην Premier League σε ηλικία 18 ετών και 174 ημερών και είναι τέταρτον νεότερος που πετυχαίνει γκολ με τα «ερυθρόλευκα» μετά τους Σεσκ Φάμπρεγας (17 ετών και 113 ημερών), Σέρτζι Γκνάμπρι (18 ετών και 76 ημερών) και Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεν (18 ετών και 173 ημερών).

Απολαύστε μερικά από τα γκολ του Γκάμπριελ Μαρτινέλι σε Europa League και Premier League:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα