Χάαλαντ: Στα 20 εκατ. ευρώ η ρήτρα!

Gazzetta team
Χάαλαντ: Στα 20 εκατ. ευρώ η ρήτρα!

bet365

Εχει βάλει ήδη 8 γκολ στο Champions League με τη Ζάλτσμπουργκ, είναι στο στόχαστρο των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ και είναι και φθηνός.

Ο 19χρονος Νορβηγός φορ έχει τρελάνει τους πάντες με όσα κάνει φέτος, αφού έχει σκοράρει 8 φορές σε πέντε αγώνες Champions League, με αποτέλεσμα το όνομα του να ακούγεται για όλους. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Αρσεναλ, Γιουβέντους, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ είναι κάποιες από αυτές που φέρονται να τον παρακολουθούν και να ετοιμάζονται για το καλοκαίρι, όταν αναμένεται να γίνει μάχη για την απόκτηση του. Εκτός κι αν έρθουν τα πάνω-κάτω τον Ιανουάριο έπειτα από το ρεπορτάζ της Bild, σύμφωνα με το οποίο στο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Ζάλτσμπουργκ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για μόλις 20 εκατ. ευρώ και ισχύει μόνο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η Bild υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ το ξέρουν αυτό και προσπαθούν να τον πείσουν να πει "ναι" και να αφήσει από τον Ιανουάριο τη Ζάλτσμπουργκ, η οποία θέλει οπωσδήποτε να τον κρατήσει ως το τέλος της σεζόν, ελπίζοντας να πάρει τότε τρελά λεφτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα