Μέσι για Χρυσή Μπάλα: «Είναι ντροπή να είναι ο Μανέ στην τέταρτη θέση»

Gazzetta team
Μέσι για Χρυσή Μπάλα: «Είναι ντροπή να είναι ο Μανέ στην τέταρτη θέση»

bet365

Τον Σενεγαλέζο άσσο της Λίβερπουλ ξεχώρισε ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» Λιονέλ Μέσι, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ισπανικό μέσο, λέγοντας παράλληλα ότι δεν είναι δίκαιο να βρίσκεται 4ος στη σχετική λίστα.

Premier League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Όταν έχεις κατακτήσει έξι Χρυσές Μπάλες η γνώμη σου έχει μια παραπάνω... βαρύτητα για το ποιον θα ψήφιζες εσύ αν μπορούσες ώστε να την κερδίσει.

Ο Λιονέλ Μέσι, μπορεί να μην μπορούσε να ψηφίσει τον Μανέ ως κορυφαίο για το 2019 στο βραβείο του France Football, μιας και δικαίωμα επιλογής έχουν μόνο οι δημοσιογράφοι.

Ωστόσο, ως αρχηγός της εθνικής Αργεντινής, στη διοργάνωση της FIFA, ο Αργεντίνος είχε ψηφίσει τον Σενεγαλέζο ως κορυφαίο.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στο Canal+ ανέφερε: «Είναι ντροπή να βλέπω τον Μανέ να τερματίζει στην τέταρτη θέση. Πιστεύω ότι υπήρχαν εξαιρετικοί παίκτες αυτή τη χρονιά και γι'αυτό ήταν δύσκολο να επιλέξω έναν συγκεκριμένο. Ωστόσο, διαλέγω τον Σάντιο Μανέ γιατί μου αρέσει σαν παίκτης. Έκανε μια εξαιρετική σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες της Λίβερπουλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα