Nότιγχαμ: Εγκρίθηκε η νέα Peter Τaylor κερκίδα στο πρότζεκτ για το καινούριo City Ground

Δημήτρης Τομαράς
Nότιγχαμ: Εγκρίθηκε η νέα Peter Τaylor κερκίδα στο πρότζεκτ για το καινούριo City Ground

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την έγκριση που πήρε από το αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο για να φτιάξει τη νέα κερκίδα Peter Taylor, χωρητικότητας 10.000 θέσεων στο καινούριο City Ground, μία επένδυση 100 εκατ. λιρών της διοίκησης Μαρινάκη.
Το πρότζεκτ αυτό έχοντας πάρει πλέον και επίσημα το ΟΚ θα αρχίσει να υλοποιείται το καλοκαίρι του 2020. Η Peter Taylor είναι η πλέον ιστορική εξέδρα της Φόρεστ και στα αγγλικά ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε ξεκαθαρίσει πως η Νότιγχαμ δεν θα άφηνε το σπίτι της και την παράδοσή της και πως το νέο στάδιο των 100 εκατ. λιρών θα είναι αντάξιο του συλλόγου.
«Το City Ground είναι η ιστορία και οι μνήμες των οπαδών και αυτές οι παραδόσεις είναι βασικές. Ήταν βασικές για την απόφασή μας να παραμείνουμε στις όχθες του ποταμού Τρεντ και να μην αναζητήσουμε άλλο μέρος για το νέο γήπεδο. Αυτό είναι το σπίτι μας και μείνει για πάντα. Η ομάδα, η διοίκηση και η πόλη είναι αφοσιωμένες για να παραδώσουν ένα γήπεδο και ένα μέρος που όλοι θα είναι περήφανοι. Το νέο City Ground θα είναι για πάντα το σπίτι μας», σχολίασε σχετικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Φόρεστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα