ΠΑΟΚ: Και η Σαμπντόρια τώρα θέλει τον Άκπομ!

ΠΑΟΚ: Και η Σαμπντόρια τώρα θέλει τον Άκπομ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Και η Σαμπντόρια τώρα θέλει τον Άκπομ!

bet365

Μετά τη Γουέστ Χαμ από την Αγγλία, τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ από την Τουρκία και την Βέρντερ από τη Γερμανία, τώρα και η Σαμπντόρια από την Ιταλία ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ!

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Τσούμπα Άκπομ, που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της… μισής Ευρώπης. Απ’ ότι φαίνεται ο ατζέντης του έχει προτείνει τον Άγγλο επιθετικό σε πάρα πολλές ομάδες και κάθε μέρα προστίθεται και μία στη λίστα των υποψήφιων, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την παραμικρή ενόχληση και πολύ περισσότερο κάποια επίσημη πρόταση.

Τελευταία ομάδα που δείχνει ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου, είμαι η Σαμπντόρια. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ρανιέρι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα με μια από τις επιλογές του Ιανουαρίου να είναι ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ.

Η ιστοσελίδα «calciomercato.it» αναφέρει στο δημοσίευμα της ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και τον Ιανουάριο.

Στο ίδιο θέμα ξεκαθαρίζεται ότι δεν είναι εύκολη περίπτωση για την Σαμπντόρια καθώς στο παιχνίδι υπάρχουν και άλλες ομάδες της Ιταλίας αλλά και της Αγγλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα