Θρήνος για Αφόμπε, πέθανε η δίχρονη κορη του

Gazzetta team
Θρήνος για Αφόμπε, πέθανε η δίχρονη κορη του

bet365

Συντετριμμένος είναι ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ Μπενίκ Αφόμπε, με τον θάνατο της μικρής του κόρης, που άφησε την τελευταία της πνοή λόγω ενός ιού, σε νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


«Οι γιατροί έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν», είναι αυτό που αρχικά εξηγεί ο Μπενίκ Αφόμπε στην δήλωση που έκανε για τον θάνατο της 2χρονης κόρης του. Ο οργανισμός της μικρής Αμόρα είχε προσβληθεί από μια σοβαρή μόλυνση και, παρόλο που οι δικοί της την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και δέχτηκε απευθείας τη φροντίδα που χρειαζόταν, δεν μπόρεσε να μείνει στη ζωή λόγω επιπλοκών.

«Έφυγε ήρεμα με την αγάπη της οικογένειάς της μαζί». Η οικογένεια είναι απαρηγόρητη. «Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για ιδιωτικότητα και σεβασμό σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή», διαμηνύει ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ με την σύζυγό του Λόις.

Σημειώνεται ότι ο Αφόμπε έχει αγωνιστεί σε Χάντερσφιλντ, Ρέντινγκ, Μπόλτον, Μίλγουολ, Σέφιλντ Γουένζτεϊ, ΜΚ Ντονς, Γουλβς και Μπόρνμουθ, ενώ πλέον αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπρίστολ Σίτι από την Στόουκ.

Τέλος, ο Κογκολέζος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Άρσεναλ, την ίδια περίοδο με τον φίλο του Τζακ Γουίλσιρ.

 

Τελευταία Νέα