Μιλόγεβιτς για τις φήμες περί επιστροφής στην Ελλάδα: «Κανένα σχόλιο, μπορώ να φύγω όποτε μου ζητηθεί»

Μιλόγεβιτς για τις φήμες περί επιστροφής στην Ελλάδα: «Κανένα σχόλιο, μπορώ να φύγω όποτε μου ζητηθεί»

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε συνέντευξη Τύπου για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Βόζντοβατς (30/11) αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το κλίμα στους πρωταθλητές Σερβίας μετά την εντός έδρας συντριβή από την Μπάγερν (0-6) παραμένει τεταμένο με τα σενάρια περί αποχώρησης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα να δίνουν και να παίρνουν.

Ο 49χρονος τεχικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Βόζντοβατς αρνήθηκε να σχολιάσει όσα γράφονται για το μέλλον του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως εάν του ζητηθεί θα αποχωρήσει δίχως κανένα πρόβλημα.

«Μπορώ να φύγω όποτε μου πουν . Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με υποστηρίζουν και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι γίνει, όποτε γίνει, είτε σήμερα, είτε σε έναν χρόνο. Έγινα μέρος της ιστορίας του συλλόγου από το πρώτο παιχνίδι όταν καθοδήγησα τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί της Φλοριάνα.

Δεν διαβάζω σχόλια και δεν μπορεί κάποιος να λέει για μένα εάν δεν με γνωρίζει. Θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχει τελειώσει το ματς με την Μπάγερν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Σε ότι αφορά τις φήμες που θέλουν τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα τόνισε:

«Δεν μπορώ να ασχοληθώ με ό,τι γράφεται ή δεν γράφεται. Είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου εδώ, έχω πολύ δουλειά και δεν μπορώ να σχολιάσω το γράφω. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτά».

 

Τελευταία Νέα