Η UEFA για το κοινωνικό έργο του ΠΑΟΚ

Η UEFA για το κοινωνικό έργο του ΠΑΟΚ

Η UEFA για το κοινωνικό έργο του ΠΑΟΚ

bet365

Η αναφορά της UEFA στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ για τις κοινωνικές δράσεις των «ασπρόμαυρων», ένας από τους διαρκείς στόχους της διοργάνωσης του Youth League.

Ο ΠΑΟΚ και το PAOK Action είχαν βρεθεί τον Οκτώβριο δίπλα σε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για ένα καλύτερο αύριο. Αθλητές της Κ19 του Δικεφάλου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ – ΙΟΜ) στην Έδεσσα όπου είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν χαρά και μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.

Η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της και στο αφιέρωμά της για την κοινωνική προσφορά ομάδων νέων που αγωνίζονται στο Youth League στάθηκε στη συγκεκριμένη δράση του ΠΑΟΚ, επιλέγοντας μια φωτογραφία από την επίσκεψη των νεαρών παικτών του «Δικεφάλου» στην Έδεσσα για το «εξώφυλλο» του θέματος.

Μάλιστα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενθαρρύνει τους συλλόγους να υποστηρίξουν πρωτοβουλίες για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που θέλουν υποστήριξη.

Ανάλογες ενέργειες και δράσεις έχουν κάνει ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Άγιαξ, η Γαλατασαράι, η Αταλάντα, η Σαχτάρ, ο ΑΠΟΕΛ.

«Στην Ελλάδα, η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ συνεργάστηκε με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, παίζοντας ποδόσφαιρο με μικρά παιδιά, και μοιράζοντας δώρα», επισημαίνει στην αναφορά της η UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα