Όταν ο Μάριο Μπράνκο ανακάλυψε τον Ντιέγκο Κάρλος να… πουλάει παγωτά!

Όταν ο Μάριο Μπράνκο ανακάλυψε τον Ντιέγκο Κάρλος να… πουλάει παγωτά!

bet365

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος, είναι πολύ κοντά στο να κληθεί στην εθνική Βραζιλίας και το παρελθόν του έχει σχέση με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ!

Οι ευκαιρίες μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή. Κάπως έτσι συνέβη και με τον Ντιέγκο Κάρλος, ο οποίος πλέον ανήκει στη Σεβίλλη και βρίσκεται κοντά στην κλήση του στην εθνική Βραζιλίας. Στην Ισπανία ασχολούνται με το παρελθόν του ποδοσφαιριστή, που μέχρι το 2014 εργαζόταν ως πωλητής παγωτών!

Κι αυτός που του άλλαξε τη ζωή ήταν ο σημερινός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο.

Ο Πορτογάλος είχε ταξιδέψει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Εστορίλ και είδε τον Κάρλος να αγωνίζεται σε μια άσημη Μαντουρέιρα. Η Εστορίλ που εκείνη την εποχή ανήκε σε Βραζιλιάνους επιχειρηματίες έψαχνε για ταλέντα σε φθηνή τιμή.

«Μου είχαν πει ότι, ίσως, θα πρέπει να αναζητήσουμε παίκτες που έχουν προοπτική και μέλλον. Δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου χρήματα και έπρεπε να δούμε άλλες επιλογές, άλλα πράγματα. Πήγαμε για να δούμε πολλές ομάδες, πολλά παιχνίδια. Στη Βραζιλία ο παίκτης εμφανίζεται πάντα ως επιθετικός, με ντρίμπλα και έκρηξη. αλλά μια μέρα κοίταξα έναν ποδοσφαιριστή... Ήταν ο Ντιέγκο Κάρλος», θυμήθηκε ο Μάριο Μπράνκο μιλώντας στην ιστοσελίδα «sevilla.abc.es».

«Ο Ντιέγκο είχε την ίδια σωματική διάπλαση όπως τώρα. Είχε καθαρό μυϊκό σώμα. Σε εκείνο το παιχνίδι έκανε πολλά φάουλ και δεν τα πήγε καθόλου καλά, αλλά εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρουσα προοπτική. Αποκτήσαμε αυτόν κι έναν συμπαίκτη του, τον Φερναντίνιο, ο οποίος παίζει πλέον στην Κίνα».

Τον πρώτο χρόνο του στην Πορτογαλία δόθηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Πόρτο και στη συνέχει επέστρεψε κι έπειτα από μια καλή σεζόν το 2016, όταν η Εστορίλ αντιμετώπισε την Σεβίλλη στο Γιουρόπα Λιγκ, πωλήθηκε στη Ναντ. Λέει ο Μπράνκο: «Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει κληθεί ακόμη στην εθνική Βραζιλίας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα