Κασίγιας: Νέο, πεισμωμένο μήνυμα επιστροφής! (pic)

Κασίγιας: Νέο, πεισμωμένο μήνυμα επιστροφής! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Κασίγιας: Νέο, πεισμωμένο μήνυμα επιστροφής! (pic)

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας με νέα δημοσίευσή του στα social media, έδειξε πως τα δίνει όλα στο γυμναστήριο για να... αποκτήσει ξανά κάτι που κάποτε ήταν δικό του!

Ο θρυλικός τερματοφύλακας, δίνει τη δική του μάχη για να καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, μερικούς μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Την Πρωτομαγιά του 2019 τρόμαξε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την περιπέτεια της υγείας του και το καρδιακό επεισόδιο που πέρασε, ωστόσο, δεν τα παράτησε ποτέ.

Πάντοτε έβγαινε να διαψεύσει όσα γράφονταν για απόσυρση από την ενεργό δράση και τώρα, προπονείται συνεχώς όλο και πιο σκληρά για να καταφέρει να βρεθεί πάλι κάτω απ' τα δοκάρια!

Έχοντας βγει και στο γήπεδο πριν από λίγο καιρό για ν' ακολουθήσει πρόγραμμα μεγαλύτερης έντασης, ο Κασίγιας θέλει να δείξει στην Πόρτο πως δεν τον συμπεριέλαβε τυχαία στη λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες για τα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

«Ποτέ δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορείς να βάλεις τα όριά σου στις δύσκολες καταστάσεις. Πάντοτε να προσπαθείς σκληρά και να είσαι πεισματάρης. Να αποκτάς αυτό που κάποτε ήταν δικό σου! Να θυμάσαι όσα ένιωθες... Πάμε Πόρτο» έγραψε στα social media και έβαλε φωτογραφία από το γυμναστήριο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα