Ηττα με 3-0 για την Κ19 του ΠΑΟΚ στο Κίεβο

Gazzetta team
Ηττα με 3-0 για την Κ19 του ΠΑΟΚ στο Κίεβο

bet365

Δυσκόλεψε αρκετά η προσπάθεια της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League, μετά την ήττα με 3-0 από την Ντιναμό Κιέβου.

Δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι και ένα ακόμη προς το τέλος της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 υπέρ των ουκρανών στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (6/11) στο Βαλερί Λομπανόφσκι του Κιέβου.

Η Ντιναμό προηγήθηκε 1-0 στο 10ο λεπτό, με την πρώτη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσιταϊσβίλι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευστόχησε στο δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε ο Μαυροβούνιος ρέφερι, Μίλοβαν Μίλασιτς.

Ο «Δικέφαλος» στο δεύτερο μέρος έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά Τζόλης και Κούτσιας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα σε καλές στιγμές.

Στο 76ο λεπτό ο Ναλντόσκι με σουτ έκανε το 3-0 δίνοντας στην Ντιναμό Κιέβου ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Domestic Champions Path.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους: Ταλιχμανίδη, Παναγιώτου, Μιχαηλίδη, Καλουτσικίδη, Τσιγγάρα, Τάχατο, Τσοπούρογλου (46' Γρόσδης), Θεοδωρίδη, Πανίδη (46’ Κούτσιας), Δούμτση (74’ Πουρναράς) και Τζόλη.

 

Τελευταία Νέα