Ο Μπολτ επιλέγει Ρονάλντο έναντι του Μέσι και διαλέγει τρεις παίκτες για σκυταλοδρομία 4x100!

Gazzetta team
Ο Μπολτ επιλέγει Ρονάλντο έναντι του Μέσι και διαλέγει τρεις παίκτες για σκυταλοδρομία 4x100!

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ διάλεξε τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ήθελε να τρέξει σε σκυταλοδρομία 4x100, ενώ στο δίλημμα Ρονάλντο - Μέσι επέλεξε τον Πορτογάλο σταρ.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και μιλώντας στο σάιτ της FIFA ρωτήθηκε με ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελε να είχε τρέξει σε σκυταλοδρομία 4x100.

Ο Μπολτ διάλεξε τους τρεις γρηγορότερους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον ίδιο, με τους οποίους θα ήθελε να βρισκόταν στην ίδια ομάδα για να τρέξουν μαζί.

Αυτοί ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Γκάρεθ Μπέιλ.

«Ρονάλντο, Μπαπέ και Μπέιλ», απάντησε ο Μπολτ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το αιώνιο δίλημμα μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι.

Εκεί ο Μπολτ ήταν ξεκάθαρος υπέρ του Πορτογάλου άσου: «Και οι δύο έχουν πραγματοποιήσει μια τρομερή καριέρα. Πάντα ήμουν όμως μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο γιατί θαυμάζω την ικανότητά του να θριαμβεύει σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Στην Αγγλία, στην Ισπανία και τώρα στην Ιταλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα