Μπράνταριτς: «Top επιλογή ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

Μπράνταριτς: «Top επιλογή ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

Gazzetta team
Μπράνταριτς: «Top επιλογή ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

bet365

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς επιβεβαίωσε τις πολύ προχωρημένες επαφές που είχε με τον ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, αλλά όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κάλιαρι ήταν αρνητικός ως προς την παραχώρησή του.

Ο Κροάτης μέσος έφτασε το καλοκαίρι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά η διοίκηση της Κάλιαρι αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει και τελικά μετά από πιέσεις του ποδοσφαιριστή κατέληξε να επιστρέψει ως δανεικός στη Χάιντουκ, την ίδια στιγμή που η ισπανική Χετάφε πίεζε για την απόκτησή του.

«Είχα μία προσφορά από τον ΠΑΟΚ, ήταν μια top επιλογή για μένα. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Κάλιαρι μου είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να με πουλήσει. Στη συνέχεια, τόνισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως ήμουν σημαντικός παίκτης για την Κάλιαρι», υποστήριξε μιλώντας σε κροατική ιστοσελίδα ο Μπράνταριτς, που αντιλήφθηκε με την άφιξη του Ναϊγκολάν από τη Ρόμα, ότι δε θα έχει βασικό ρόλο στην ομάδα.

«Μετά από επτά ημέρες, άρχισε και πάλι η ιστορία με την επιστροφή του Ναϊνγκολάν, ο οποίος έψαχνε να αγωνιστεί ως εξάρι. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως δεν θα βρισκόμουν στο προσκήνιο, αλλά στον πάγκο. Ήθελα να παίζω, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα. Στη συνέχεια υπήρξαν πολλά κλαμπ που ενδιαφέρθηκαν για εμένα και πολλές επιλογές. Τελικά, προέκυψε μία πρόταση από την Χετάφε, όταν ήμουν 100% σίγουρος πως ήθελα να πάω στη Χάιντουκ. Αυτό το γεγονός μου προκάλεσε μία μικρή έκπληξη, ειδικά από τη στιγμή που η Κάλιαρι με πίεσε πολύ για να πάω στη Χετάφε. Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, όλα έγιναν όπως τα ήθελα», κατέληξε.

 

Τελευταία Νέα