Φαν Ντε Μπέεκ: Ανατροπή και... παραμονή στον Άγιαξ!

Κώστας Ζάλιαρης

bet365

Δια στόματος Μαρκ Όφερμαρς, αθλητικού διευθυντή στον Άγιαξ, έγινε γνωστό πως αυτή τη στιγμή είναι περισσότερες οι πιθανότητες παραμονής του Φαν ντε Μπέεκ στον Αίαντα παρά της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ολλανδός χαφ, έγινε ένας από τους κυριότερους στόχους των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ μετά την εκπληκτική περσινή πορεία της ομάδας του Τεν Χαγκ μέχρι τα προημιτελικά του Champions League και φυσικά με την κατάκτηση του νταμπ στις εγχώριες ολλανδικές διοργανώσεις.

Μέχρι και πριν από μερικά 24ωρα, η μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης φάνταζε το πιθανότερο σενάριο για να επιβεβαιωθεί μετά τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν!

Μετά το 3-2 επί του «δικεφάλου του βορρά» και την παρουσία στα playoffs των προκριματικών, ο Μαρκ Όφερμαρς, νυν αθλητικός διευθυντής του Αίαντα ανέφερε: «Νομίζω ότι θα μείνει μαζί μας, δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός ακόμα για να οριστικοποιηθεί αυτό, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε επιτέλους καλά. Δεν ψάχνουμε για άλλους παίκτες και αντικαταστάτες»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα