Προκρίσεις με πρώτους σκόρερ! (polls)

Gazzetta team
Προκρίσεις με πρώτους σκόρερ! (polls)

bet365

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ρίχνονται ξανά στις ευρωπαϊκές τους μάχες με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ψάχνει την υπέρβαση και τις άλλες δύο ομάδες να θέλουν εκ νέου νίκες.

Είναι μία από τις σημαντικές ευρωπαϊκές εβδομάδες για τις ελληνικές μας ομάδες. Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο αλλά θέλουν και μέσα στο γήπεδό τους τη νίκη. Και για να μην αγχωθούν για την πρόκριση αλλά και για να βοηθήσουν την χώρα στο ranking της UEFA. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την υπέρβαση. Εάν θέλει να προκριθεί στα play off του Champions League ουσιαστικά θα πρέπει να νικήσει μέσα στην έδρα του Αγιαξ (εκτός κι αν έρθει ισόπαλο το ματς 3-3), κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι.

Ωστόσο και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τις πιθανότητες του. Αουτσάιντερ μεν, αλλά έχει ελπίδες κι αυτές θα κυνηγήσει. Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα περιμένουν την Μπασάκσεχιρ και την Κραϊόβα αντίστοιχα στις έδρες τους για να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» στα play off του Champions League, οι δε «κιτρινόμαυροι» στα play off του Europa League.

Kαι τα τρία παιχνίδια προσφέρονται στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και μάλιστα με πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα αλλά και συνδυαστικά με μεγάλες αποδόσεις.

Ο Ακπομ να σκοράρει και πρόκριση ΠΑΟΚ
Ενα από τα αρκετά συνδυαστικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα στον ΟΠΑΠ είναι και να σκοράρει ο Ακπομ και στο τέλος ο ΠΑΟΚ να νικήσει (άρα και να προκριθεί) με 2-1. Αυτό δίνεται στην μεγάλη απόδοση 35.00.

Ομως δεν είναι και το μοναδικό. Υπάρχει και η επιλογή ο ΠΑΟΚ να προκριθεί και να κερδίσει στο ματς over 3.5 κόρνερ (σε απόδοση 10.50).

Ωστόσο εκτός από προκρίσεις υπάρχουν κι άλλα συνδυαστικά στοιχήματα. Οπως για παράδειγμα να σημειωθούν over 3.5 γκολ και να βγουν over 9.5 κόρνερ (σε απόδοση 4.50).


Ο Γκερέρο να σκοράρει 1ος και νέα νίκη ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός έχει σαφώς πιο εύκολο έργο. Ωστόσο δεν έχει «κλειδώσει» την πρόκριση. Ναι το 1-0 στην Τουρκία του δίνει σαφές προβάδισμα αλλά θέλει και τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και το να σκοράρει πρώτος ο Γκερέρο και ο Ολυμπιακός να νικήσει με 2-1 υπάρχει ως συνδυαστική αγορά στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ σε απόδοση 25.00.

Οπως υπάρχει και η νίκη του Ολυμπιακού με over 5.5 κόρνερ των «ερυθρόλευκων» σε απόδοση 3.75.

Οσο για τα σκορ; Υπάρχει το συνδυαστικό στοίχημα για ακριβές σκορ 2-0, 1-1 ή 0-1 σε απόδοση 2.80. Να έρθει δηλαδή κάποιο από τα τρία...


Ο Λιβάγια να σκοράρει 1ος και το ματς να έχει το ίδιο σκορ
Το πιο εύκολο έργο και από τους τρεις έχει φυσικά η ΑΕΚ! Μετά το 2-0 μέσα στη Ρουμανία, η Ενωση έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα στη ρεβάνς με την Κραϊόβα. Και το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την επιλογή το ματς να έχει το ίδιο σκορ (νίκη 2-0 της ΑΕΚ) και ο Λιβάγια να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (σε απόδοση 18.00).

Οπως υπάρχει και το συνδυαστικό στοίχημα η ΑΕΚ να σκοράρει πρώτη στο ματς και να κερδίσει over 5.5 κόρνερ (σε απόδοση 2.60).


Στόχος των ελληνικών ομάδων είναι να προκριθούν στα play off των διοργανώσεων, να χαρίσουν βαθμούς στη Ελλάδα στο ranking της UEFA και φυσικά να παραμείνουν στις Ευρώπη...

 

Τελευταία Νέα