Τεν Χαγκ: «Πολύ σημαντικός για μας ο Φαν ντε Μπέεκ, δεν θέλουμε να τον χάσουμε»

Gazzetta team
Τεν Χαγκ: «Πολύ σημαντικός για μας ο Φαν ντε Μπέεκ, δεν θέλουμε να τον χάσουμε»

bet365

Ο τεχνικός του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, ο Αίαντας θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει.

Τσβόλε - Βίλεμ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League έχει ενημερωθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαν ντε Μπέεκ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα αστέρια της ομάδας, κάτι που απέδειξε και στο περσινό Champions League.

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Άγιαξ, μέσω του προπονητή του, ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο Άμστερνταμ.

«Φυσικά και δεν θέλουμε να τον χάσουμε, έτσι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μείνει σε εμάς. Βέβαια όταν στο κάδρο μπαίνουν ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, γίνεται πιο δύσκολο για εμάς. Η αποχώρηση του θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, πέρσι τα πήγαμε πολύ καλά και οι παίκτες μας τράβηξαν την προσοχή, είμαστε μια μικρή χώρα και έτσι δουλεύει ο μηχανισμός μας. Ο Φαν Ντε Μπέεκ είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς», σχολίασε αρχικά ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε:

«Έχω πει πολλά για αυτό το θέμα. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά οι άνθρωποι πάντα βιάζονται. Δεν πρέπει να πιστεύετε όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες. Υπάρχουν τόσες ανακρίβειες, είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς».

 

Τελευταία Νέα