Λίβερπουλ - Νάπολι 0-3

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Νάπολι 0-3

bet365

Σαν... πρωταθλήτρια Ευρώπης η Νάπολι, επικράτησε με 3-0 της Λίβερπουλ σε φιλικό αγώνα στο Εδιμβούργο με γκολ των Ινσίνιε-Μίλικ-Γιουνές. Βασικός ο Μανωλάς.

Ποτέ κανένα φιλικό δεν έκρινε τίποτα, αλλά όταν νικάς την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 3-0, δικαιούσαι να αισιοδοξείς για τη δουλειά που γίνεται. Και ακριβώς αυτό θα κάνει η Νάπολι, η οποία -με τον Μανωλά να είναι βασικός και να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο- ήταν εντυπωσιακή κόντρα στη Λίβερπουλ, σε φιλικό αγώνα στο Εδιμβούργο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι άνοιξε το σκορ στο 17' με το ωραίο πλασέ του Ινσίνιε από το ύψος της περιοχής, για να γίνει το 0-2 στο 28' από την προβολή του Μίλικ μετά το γύρισμα του Ιταλού από αριστερά. Οι Reds προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς αλλά δεν τα κατάφεραν ποτέ, με τους Παρτενοπέι να βάζουν και τρίτο γκολ, στο 52', με τον Γιουνές από κοντά, μετά την απόκρουση του Μινιολέ σε πλασέ του ασταμάτητου Ινσίνιε.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (73' Γκόμε), Μάτιπ (62' Λόβρεν), Φαν Ντάικ (79' Φαν ντερ Μπέρχ), Ρόμπερτσον (74' Χούβερ), Μίλνερ (79' Έλιοτ), Φαμπίνιο (79' Ντάνκαν), Χέντερσον (62' Λαλάνα), Βαϊνάλντουμ (79' Λιούις), Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (62' Γουίλσον), Οριζί (62' Μπρούστερ).

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο (61' Χισάι), Μανωλάς (46' Κίρικες), Μαξίμοβιτς (61' Λουπέρτο), Μάριο Ρουί (46' Γκουλάμ), Καγιεχόν, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Βέρντι (61' Γκαετάνο), Μέρτενς (46' Γιουνές), Μίλικ (74' Τουτίνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα