Βικτόρια Πλζεν - Καρβίνα 3-2

Gazzetta team
Βικτόρια Πλζεν - Καρβίνα 3-2

bet365

Με τον φορ της Κρμέντσικ να σκοράρει τα πρώτα του γκολ μετά τον Αύγουστο του 2018 η Βικτόρια Πλζεν αν και ισοφαρίστηκε προσωρινά, επικράτησε με σκορ 3-2 της ουραγού Καρβίνα.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού άρχισε το ματς ως εξής: Χρούσκα γκολκίπερ, άμυνα με Ρένζικ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς και Λιμπέρσκι, κέντρο με Γιάνοσεκ, Χροσόφσκι και Μίχαλικ, άκρα με Κόπιτς και Καγιάμπα και φορ τον Κρμέντσικ. Οι τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Πλζεν σε σχέση με το προηγούμενο ματς ήταν Λιμπέρσκι (αντί του Χλούσεκ αριστερά), Ρέζνικ (σ.σ. ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πήρε την θέση του Χάβελ) και Γιάνοσεκ και Μίχαλικ αντί των Κάλβαχ και Τσέρμακ αντίστοιχα.
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Κρμέντσικ έβαλε το πρώτο γκολ του ματς και το πρώτο του μετά το χατ τρικ που είχε κάνει στις 26 Αυγούστου του 2018 (σ.σ. είχε σοβαρό τραυματισμό πέρυσι). Στο 52' όμως ο Σέρβος αμυντικός της Καρβίνα, Ρούντιτς, έκανε το 1-1 με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λιμπέρσκι.
Η Πλζεν όμως πίεσε για να σκοράρει ξανά και αφού είχε δοκάρι με τον Καγιάμπα (σ.σ. ο οποίος είχε συμμετοχή στην μία εκ των τριών φάσεων των γκολ της Πλζεν) σκόραρε εκ νέου με τον Κρμέντσικ στο 63' από κοντά για να βρει στο 70' δίχτυα με κεφαλιά μετά από κόρνερ ο Μπράμπετς. Η Καρβίνα γενικά πάντως προσπάθησε αρκετά και έβγαλε και εκείνη φάσεις. Μάλιστα μείωσε και σε 3-2 στο 84' με τον Πετράν. Συνολικά οι Τσέχοι αντίπαλοι των Πειραιωτών στο Champions League έβγαλαν ανάλογη εικόνα με το προηγούμενο διάστημα. Μεσοεπιθετικά γρήγοροι και αποδοτικοί αλλά μεσοαμυντικά με σοβαρά ζητήματα. Έτσι η Βικτόρια Πλζεν έκανε το τρία στα τρία στο τσέχικο πρωτάθλημα καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες με Σίγκμα Όλομουτς με 3-1 και με Λίμπερετς εκτός με 2-1.
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Ρέζνικ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Λιμπέρσκι, Χροσόφσκι, Γιάνοσεκ, Καγιάμπα (65' Κόβαρικ), Μίχαλικ, Κόπιτς (90' Χλούσεκ) και Κρμέντσικ (85' Χόρι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα