Κοεντράο: «Δεν είμαι υποκριτής, θέλουν να αποδυναμώσουν το όνομά μου» (pic)

Gazzetta team
Κοεντράο: «Δεν είμαι υποκριτής, θέλουν να αποδυναμώσουν το όνομά μου» (pic)

bet365

Ο Φάμπιο Κοεντράο πήρε θέση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες μετά και τις αντιδράσεις των οπαδών της Πόρτο.

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία έφερναν τον Φάμπιο Κοεντράο κοντά στην Πόρτο, έπειτα από το «ναυάγιο» της μετακίνησής του στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Πόρτο αντέδρασαν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον θέλουν στην ομάδα τους λόγω του παρελθόντος του.

Ο ίδιος ο Κοεντράο με ανάρτησή του στα social media πέρασε στην αντεπίθεση και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υποκριτής και ότι θα υπερασπιστεί τη φανέλα της ομάδας στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, όποια κι αν είναι αυτή.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Κοεντράο:

«Μετά τα δημοσιεύματα, τα πολλά σχόλια και τις ανακοινώσεις που προέκυψαν κατά τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τη μεταγραφή μου στην Πόρτο, και προκειμένου να διασαφηνίσω και να τερματίσω τις εικασίες που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του καλού μου ονόματος, θα διευκρινίσω:

1 - Τους τελευταίους μήνες έχω έρθει σε επαφή με διάφορους συλλόγους, καθώς και μέσω διαμεσολαβητών, σχετικά με τη δυνατότητα να υπηρετήσω διάφορα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ.

2 - Δεν έλαβα άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε πρόταση από την Πόρτο (η οποία προφανώς θα με έκανε υπερήφανο), παρόλο που εγώ και ο εκπρόσωπός μου δέχτηκα προσεγγίσεις από μάνατζερ που μου μετέφεραν ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επισημοποιήθηκε ποτέ.

3 - Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στο ποδόσφαιρο, έδινα τα πάντα μου για τις ομάδες που εκπροσωπούσα. Αυτός είμαι εγώ, αυτή ήταν η εκπαίδευση που έλαβα και ο τρόπος ύπαρξής μου. Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω επίσης ότι δεν είμαι συναινετικός. Είμαι έτσι στην προσωπική μου ζωή, είμαι έτσι ως ποδοσφαιριστής και γνωρίζω επίσης ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους οπαδούς.

4 - Επί του παρόντος, δεν ξέρω ποια θα είναι η μελλοντική καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι, όποιο κλαμπ κι αν εκπροσωπήσω, θα είμαι αληθινός και αδίστακτος στην υπεράσπισή του».

 

Τελευταία Νέα