Άγιαξ: Ανακοίνωσε Αλβάρες για αντι-Ντε Λιχτ

Άγιαξ: Ανακοίνωσε Αλβάρες για αντι-Ντε Λιχτ

Κώστας Ζάλιαρης
Άγιαξ: Ανακοίνωσε Αλβάρες για αντι-Ντε Λιχτ

bet365

Ο Έντσον Αλβάρες είναι κι επίσημα μέλος του Άγιαξ λίγα λεπτά... με την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League. Για πέντε χρόνια υπέγραψε ο αντι-Ντε Λιχτ, στα 15 εκατομμύρια ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Χάμαρμπι - Έλφσμποργκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Μεξικανός αμυντικός αποχώρησε από την Αμέρικα της πατρίδας του και πλέον ανήκει στον Αίαντα για να ενισχύσει τα μετόπισθεν στην τεράστια ανάγκη που είχε η ομάδα του Τεν Χαγκ από τη στιγμή που ήταν δεδομένο ότι ο Ντε Λιχτ θ' αποχωρούσε.

Με τον 19χρονο Ολλανδό να έχει επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους και μάλιστα να έχει κάνει ντεμπούτο στην ήττα (3-2) από την Τότεναμ στη Σιγκαπούρη για το International Champions Cup, ο Άγιαξ ανακοίνωσε τον Έντσον Αλβάρες για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στα 15 εκατομμύρια ευρώ το κόστος της μετακίνησης του 21χρονου παίκτη από την Αμέρικα, όπως ενημέρωσε ο ολλανδικός σύλλογος.

Ο Αλβάρες έχει τη δυνατότητα να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και ως αμυντικό χαφ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα