Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 (vid)

bet365

Με τον Μανουέλ Νόιερ σε εκπληκτική βραδιά και τον Μπενζεμά να... χάνει τα άχαστα, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Χιούστον για το International Champions Cup. Με το 50 στην πλάτη ο Αζάρ στο ντεμπούτο του, τιμώντας τη στιγμή που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι, το 1969...

Οι Βαυαροί τα... χρειάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν είχαν καμία απάντηση στις ευκαιρίες που δημιούργουσε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με κύριο εκφραστή τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος φορ έχασε ευκαιρίες, ορισμένες εξ αυτών έκαναν τους συμπαίκτες του να τραβάνε τα μαλλιά τους και τελικά η Μπάγερν ήταν αυτή που απέκτησε το προβάδισμα. Ο Τολισό στο 16ο λεπτό από κακή αμυντική συμπεριφορά των Κουρτουά και Μαρσέλο με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Η Μπάγερν ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, στο 67' ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με πανέμορφο γυριστό σουτ τελείωσε πολύ γρήγορα τη φάση για το 2-0 και στο 70' ο Γκνάμπρι έχοντας ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα στο ύψος του πέναλτι έγραψε το 3-0 για τη Μπάγερν.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ροντρίγκο, με το πρώτο του γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτελώντας επληκτικά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή στο 85ο λεπτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα