Παπάζογλου στο gazzetta.gr: «Δεν μίλησα ποτέ στον Μανιάτη για τη Ντιναμό»

Παπάζογλου στο gazzetta.gr: «Δεν μίλησα ποτέ στον Μανιάτη για τη Ντιναμό»

bet365

Με δήλωσή του στο gazzetta.gr ο Θανάσης Παπάζογλου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως όσα γράφονται στη Ρουμανία σχετικά με τον ρόλο του στην «ακύρωση» της μετακίνησης του Γιάννη Μανιάτη στη Ντιναμό Βουκουρεστίου είναι ψέματα, καθώς έχει να μιλήσει μαζί του από την σεζόν 2015/16, όταν έπαιξαν μαζί στο Βέλγιο.

«Φωτιά» από το... πουθενά προέκυψε, έπειτα από δημοσίευμα στη Ρουμανία, που υποστήριζε πως ο Θανάσης Παπάζογλου συμβούλευσε τον Γιάννη Μανιάτη να μη δεχθεί την πρόταση της ομάδας του, Ντιναμό Βουκουρεστίου, καθώς οι οπαδοί της βρίζουν τους παίκτες και δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα για όποιον αγωνίζεται στις τάξεις της.

Ο Έλληνας φορ, που βρίσκεται στην ομάδα του Βουκουρεστίου από τον Ιανουάριο του 2019 και μέτρησε στο δεύτερο μισό της σεζόν 4 γκολ σε 1 ασίστ σε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο στον σύλλογο.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Παπάζογλου, θέλοντας να ζητήσει τη δική του θέση για ό,τι γράφτηκε. Εκείνος ξεκαθάρισε πως ουδέποτε μίλησε με τον συμπατριώτη του, καθώς δεν γνώριζε καν λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον της Ντιναμό να τον εντάξει στο ρόστερ της, ενώ ακόμα κι αν το έκανε, κάθε άλλο παρά δυσφημιστικά θα μιλούσε για τον σύλλογο, αφού οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές και οι οπαδοί πιστοί στην ομάδα.

Εξάλλου, ο 31χρονος φορ ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να μιλήσει άσχημα για την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε, καθώς και ότι αφού το θέμα πήρε διαστάσεις επικοινώνησε με τον Μανιάτη, ώστε να «ξεκαθαρίσει» το θέμα.

- Πως προέκυψε το όλο θέμα με τη μετακίνηση Μανιάτη στη Ντιναμό;

«Ειλικρινά δεν γνώριζα τίποτα για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Μανιάτη στην Ρουμανία! Μου το ειπαν την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα μέρα την καλοκαιρινή άδεια. Εκεί μου ανακοίνωσαν ότι δεν θέλουν να συνεργαστούμε περαιτέρω γιατί εγώ είπα δήθεν άσχημα πράγματα για την ομάδα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να αρνηθεί να έρθει. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει συμβεί, αφού εγώ είχα να μιλήσω με τον Μανιάτη από την χρονια που παίζαμε μαζί στο Βέλγιο!»

- Για ποιο λόγο να γραφτεί κάτι τέτοιο στη Ρουμανία;

«Δεν μπορώ να ξέρω γιατί μου είπαν κάτι τέτοιο ή αν όντως αναφέρθηκε από κάποιον το όνομα μου! Το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά είναι ότι ήρθα σε επικοινωνία αμέσως με τον Μανιάτη και ο ίδιος μου επιβεβαίωσε ότι ποτέ δεν ενέπλεξε το όνομα μου στις συζητήσεις τους! Στοχοποιηθηκα και βρέθηκα σε μια κατάσταση για την οποία δεν έχω καμία απολύτως ευθύνη».

- Πως είναι τα πράγματα για τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα;

«Η Ντιναμό είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ρουμανία με πολύ πιστούς φιλάθλους! Οι ποδοσφαιριστές ζούνε και εργάζονται σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, υπάρχει ένα πολύ καλό προπονητικο κέντρο και εφόσον γνωρίζω τα παιδιά που παίξανε ή συνεχίζουν στην ομάδα, μπορώ να σας πω ότι είναι καλή η κατάσταση! Σέβομαι και εκτιμώ το κάθε κλαμπ και την κάθε χώρα στην οποία αγωνιζομαι».

- Έχεις επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Γιάννη Μανιάτη ή με άλλους Έλληνες παίκτες για το ενδεχόμενο μετακίνησής τους στη Ρουμανία, πρόσφατα ή στο παρελθόν;

«Με τον Μανιάτη επικοινώνησα μόνο αφού μου ανακοίνωσαν τα παραπάνω και αφού ο ίδιος για δικούς του λόγους είχε απορρίψει την πρόταση της Ντιναμό. Με άλλους παίχτες που μίλησα για το ενδεχόμενο να έρθουν στην Ρουμανία και συγκεκριμένα στην Ντιναμό είπα πολύ καλά λόγια! Δεν έχω λόγο άλλωστε να πω κάτι κακό για μια χώρα ή για μια ομάδα στην οποία αγωνίζομαι και έχω άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο!»

 

Τελευταία Νέα