Ανακοίνωσε Βαλεριάνο η Πάφος

Ανακοίνωσε Βαλεριάνο η Πάφος

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Βαλεριάνο η Πάφος

bet365

Η Πάφος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου, που αποχώρησε από τον Άρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάτοικος Πάφου θα γίνει ο 27χρονος μπακ, που ανακοινώθηκε επίσημα από τον κυπριακό σύλλογο και θα αλλάξει χρώματα, έπειτα από δυο σεζόν στον Άρη.

Ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης και υπέγραψε το συμβόλαιό του, με την ομάδα να τον ανακοινώνει μέσω social media:

«Ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος στην PAFOS FC!

Ο διεθνής Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος φέτος έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Βαλεριάνου, έφεραν και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος, της οποίας αποτελεί πλέον μέλος.

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει επίσημα τη σύναψη συμφωνίας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή Γιώργο Βαλεριάνο. Είναι 27 ετών (13/02/1992) και αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός αλλά και ως μέσος αμυντικός.

Με πλούσιο βιογραφικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και σε μεγάλες ομάδες της Super League, ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς , ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ, Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιάς, με τελευταίο σταθμό την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης! Έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα νέων της Ελλάδας και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών της Ελλάδας!

Καλωσορίζουμε το Γιώργο στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα