Το κίνητρο των Ιταλών και ο «φίλος» Walem

Book-nomikarios Book-nomikarios
Το κίνητρο των Ιταλών και ο «φίλος» Walem

bet365

Μετά τη νίκη του στο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών, ο Book-nomikarios μας ταξιδεύει στην Ιταλία και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου u21 αντρών για το ματς της τυπικά φιλοξενούμενης και ουσιαστικά γηπεδούχου Ιταλίας απέναντι στο Βέλγιο.

BEΛΓΙΟ - ΙΤΑΛΙΑ

To Bέλγιο με 2 ήττες έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ η Ιταλία θέλει τη νίκη οπωσδήποτε και μάλιστα αν γίνεται με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ, ώστε να ελπίζει σε πρόκριση ως 2η ή και 1η ανάλογα με το τι θα γίνει στο Ισπανία - Πολωνία την ίδια ώρα. Τραυματίες οι Bonifazi (στόπερ SPAL, 27/2), Orsolini (στράικερ, Μπολόνια, 35/8) και τιμωρημένος ο Zaniolo (χαφ Ρόμα, 27/4) για τον κόουτς Di Biagio που τίμια ξεκαθάρισε ότι αν η ομάδα δεν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα είναι τεράστια αποτυχία. Για 11άδα προορίζεται ο στράικερ Kean της Γιουβέντους (13/6) μαζί με τους Chiesa (Φιορεντίνα, 37/6) και Cutrone (34/3, Μίλαν) σε φουλ επιθετικό σχήμα.

Απών για το Βέλγιο ο στόπερ Faes (Οστάνδη, 26/1), ενώ είναι άγνωστο αν ο κόουτς Johan Walem θα πραγματοποιήσει αλλαγές για να δοκιμάσει κι άλλους παίχτες με δεδομένο ότι το Βέλγιο δεν έχει ουδεμία ελπίδα πρόκρισης και θα είναι καλό για νέα παιδιά να έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής σε ένα τέτοιο θεσμό. Oι Bastien, Omeonga είχαν αγωνιστεί σε ιταλικές ομάδες χωρίς επιτυχία και έφυγαν. Να τονιστεί δε, ότι ο Johan Walem έπαιξε 6 έτη στην Ιταλία, αγωνίστηκε για περισσότερα από 100 παιχνίδια στο καμπιονάτο με Ουντινέζε, Πάρμα, Τορίνο και Κατάνια, ενώ εργάστηκε ως κόουτς στις μικρές ομάδες της Ουντινέζε για 2 έτη. Έχει παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος με τον προπονητή της Ιταλίας, καθώς έπαιζαν ίδιες σεζόν και μάλιστα στην ίδια θέση ! Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Ιταλούς δημοσιογράφους, μιλάει άπταιστα ιταλικά και αν μη τι άλλο έχει ζήσει τα μισά επαγγελματικά του έτη στην Ιταλία. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, ανώτερη η Ιταλία, εντός έδρας παίζει, δεν αποκλείεται ο Βέλγος κόουτς να δώσει ευκαιρίες σε παγκίτες, οπότε και το διπλό (κατ' ουσίαν άσος) και το -1.5 γκολ χάντικαπ ανάλογα το πως τζογάρει ο καθένας, αξίζουν το ρίσκο.

UEFA U21 EUROPEAN CHAMPIONSHIP : BEΛΓΙΟ - ΙΤΑΛΙΑ -> 2 (1.36)
UEFA U21 EUROPEAN CHAMPIONSHIP : ΒΕΛΓΙΟ - ΙΤΑΛΙΑ -> ΙΤΑΛΙΑ -1.5 ΓΚΟΛ ΧΑΝΤΙΚΑΠ (2.05)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορά και οδηγίες εγγραφέδς στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).