Κομπανί: «Θα φτιάξουμε κάτι μοναδικό στην Άντερλεχτ»

Κομπανί: «Θα φτιάξουμε κάτι μοναδικό στην Άντερλεχτ»

Gazzetta team
Κομπανί: «Θα φτιάξουμε κάτι μοναδικό στην Άντερλεχτ»

bet365

Σίγουρος για το μέλλον της ομάδας του εμφανίστηκε ο παίκτης-προπονητής της Άντερλεχτ, Βενσάν Κομπανί.

Αναλυτικά ο Βέλγος που αποτέλεσε παρελθόν από την Σίτι για να επιστρέψει στην πατρίδα του ανέφερε τα εξής: «Κατά τη γνώμη μου, θα φτιάξουμε κάτι μοναδικό. Είμαστε εδώ, για να ενισχύσουμε το ομαδικό πνεύμα με την πλειοψηφία του επιτελείου, γιατί είναι σημαντικό να μαθαίνεις τους ανθρώπους. Η τελευταία σεζόν ήταν ένα τραύμα, όχι μόνο για το επιτελείο, αλλά επίσης τους παίκτες και τους οπαδούς. Στο τέλος της περιπέτειας, είναι σημαντικό να μεταδώσεις ένα συγκεκριμένο όραμα, που θα καλύπτει τους περισσότερους.

Να τους δώσεις την αίσθηση, ότι ακολουθούμε ένα πλάνο, ένα όραμα που θα τους βγάλει από αυτή την κατάσταση. Αυτό είναι το σημείο αναφοράς μου και ήταν φοβερό να έχω όλο τον κόσμο μαζί μου και ανθρώπους από διάφορες καταβολές να μιλάνε μεταξύ τους για πράγματα, που δεν έχουν συζητήσει ξανά.

Ας βελτιωθούμε μαζί. Για μένα, ήταν σημαντικό να δω πως όλοι οι άνθρωποι που συμμετείχαν, έφυγαν από εδώ με μια καλή ανάμνηση. Έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε, αλλά δεν είναι τίποτα τραγικό. Είναι φυσιολογικό. Χωρίς, όμως, τη θετική ενέργεια, είναι απίθανο να κάνεις το οτιδήποτε. Περισσότερο από ποτέ, καταλάβαμε τι είναι η Άντερλεχτ, είμαστε εμείς για τον εαυτό μας».

 

Τελευταία Νέα