Επεισόδια στο ντέρμπι Νέων Αγιαξ - Φέγενορντ και ο Κάιτ σε ρόλο... ειρηνοποιού! (vid)

Gazzetta team

bet365

Απίθανα πράγματα στην Ολλανδία, διακόπηκε λόγω επεισοδίων το ντέρμπι των Νέων ανάμεσα στον Αγιαξ και τη Φέγενορντ, με τον Κάιτ να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση!

Απίστευτο... Το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στις ομάδες Νέων του Αγιαξ και της Φέγενορντ διακόπηκε στο μισάωρο λόγω επεισοδίων! Ο Αίαντας ήθελε μόνο νίκη για το πρωτάθλημα, η αντίπαλός του βολευόταν με ισοπαλία, αλλά ο διαιτητής βλέποντας τα επεισόδια στις εξέδρες του « De Toekomst» έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια και για την τύχη του ματ (0-0) θα αποφασίσει η Ομοσπονδία. Οπαδοί του Αγιαξ επιτέθηκαν σε μέλη οικογενειών της Φέγενορντ που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας και χρειάστηκε η επέμβαση του κόουτς της φιλοξενούμενης, Κάιτ, αλλά και του Χάιτινγκα (μέλος του Αίαντα) για να... σώσουν την κατάσταση. Αμεση ήταν η επέμβαση του Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος φρόντισε για την ομαλή αποχώρηση των φιλοξενούμενων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα