ΠΑΟΚ: Η Μακάμπι και το φλερτ με τον Σάχοφ

ΠΑΟΚ: Η Μακάμπι και το φλερτ με τον Σάχοφ

ΠΑΟΚ: Η Μακάμπι και το φλερτ με τον Σάχοφ

bet365

Δεν είναι πρώτη φορά που ισραηλινά ΜΜΕ προσεγγίσουν το θέμα της πιθανής μεταγραφής του Εβγέν Σάχοφ από τον ΠΑΟΚ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, ωστόσο όλα είναι σε πρώιμο στάδιο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Εβγέν Σάχοφ, από την κοινή παρουσία τους την σεζόν 2016-17 στον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως δηλώνει σήμερα στο Ισραήλ ο Σέρβος πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου», «η διοίκηση της Μακάμπι γνωρίζει τι θέλω και τι παίκτες πρέπει να φέρει στην ομάδα».

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον τους προηγούμενους μήνες για τον Ουκρανό μέσο, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ και είναι ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά και όπως λέγεται από το στενό του περιβάλλον προτεραιότητα είναι ομάδα από πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης,

Η προοπτική της μεταγραφής του σε μια ομάδα του Ισραήλ δεν τον τρομάζει καθόλου, ο Σάχοφ έχει γεννηθεί στο Ισραήλ, το διάστημα που ο πατέρας του αγωνιζόταν στη Μακάμπι Πετάχ Τκίβα, όπου μάλιστα αγωνίστηκε στα μικρά τμήματα υποδομής της συγκεκριμένης ομάδας.

Πάντως, οι Ισραηλινοί τονίζουν πως μετά το αρχικό ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν υπάρχει κάτι νεότερο στο συγκεκριμένο θέμα, ούτε κάποια νεότερη επαφή των δύο πλευρών.

 

Τελευταία Νέα