«Εξετάζει πρόταση του ΠΑΟΚ ο Μπεν Χαρούς» (vids)

«Εξετάζει πρόταση του ΠΑΟΚ ο Μπεν Χαρούς» (vids)

«Εξετάζει πρόταση του ΠΑΟΚ ο Μπεν Χαρούς» (vids)

bet365

Ισραηλινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον αριστερό μπακ της βελγικής Λόκερεν, Μπεν Χαρούς, 29 ετών, διεθνή με την ομάδα του Ισραήλ.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα κοιτάξει να ενισχυθεί σε πολλές γραμμές, ειδικά στην άμυνα, μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα και τον τραυματισμό του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στη θέση του αριστερού μπακ έχει μείνει μόνο ο Δημήτρης Γιαννούλης γι’ αυτό και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην συγκεκριμένη θέση μοιάζει ως προτεραιότητα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο Ισραήλ ο ΠΑΟΚ έχει ενδιαφερθεί και μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού της Λόκερεν, Ομρί Μπεν Χαρούς.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ, διεθνής (21 συμ.) με την ομάδα του Ισραήλ, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τη Μακάμπι Χάιφα, από την οποία αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί για μια τετραετία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μέτρησε 22 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) με τη φανέλα της Λόκερεν στο βελγικό πρωτάθλημα και το κύπελλο, το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στην εθνική Ισραήλ ενόψει των αγώνων με τη Λετονία και την Πολωνία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Μπεν Χαρούς έχει την πρόταση του ΠΑΟΚ στα χέρια του και την εξετάζει, με τις οικονομικές απολαβές να είναι καλύτερες από αυτές που έχει στο συμβόλαιο του με τη Λόκερεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα