Επέστρεψε στην Άντερλεχτ ως παίκτης - προπονητής ο Κομπανί! (vid)

Επέστρεψε στην Άντερλεχτ ως παίκτης - προπονητής ο Κομπανί! (vid)

bet365

Στην πρώτη του αγάπη επέστρεψε ο Βίνσεν Κομπανί μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι και η Άντερλεχτ ανακοίνωσε το μεγάλο come-back, με τον Βέλγο στόπερ ν' αναλαμβάνει ρόλο παίκτη - προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια!

Γιουβέντους - Αταλάντα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όπως ακριβώς το ανέφερε στο «αντίο» του έπειτα από τα 11 χρόνια θητείας στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Κομπανί είχε έτοιμη την ανακοίνωση για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Αποχωρώντας από τους «πολίτες» έπειτα από μια τρομερά επιτυχημένη εποχή, έχοντας στεφθεί τέσσερις φορές Πρωταθλητής Αγγλίας, όντας ένας εκ των κορυφαίων και πιο ταλαιπωρημένων από προβλήματα τραυματισμών, αμυντικών του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Κομπανί γύρισε σελίδα.

Κατακτώντας τα πάντα τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη Σίτι και έχοντας γράψει ιστορία, ο Βέλγος στόπερ ανακοινώθηκε από την Άντερλεχτ, την πρώτη του αγάπη!

Μάλιστα, ο ρόλος του θα είναι τέτοιος παίκτη – προπονητή, όπως έκανε γνωστό ο παίκτης, τονίζοντας πως ουσιαστικά η συνεργασία του με τον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες, έπειτα από πρωτοβουλία του Φρανκ Άρνεσεν!

«Κάθε ιστορία έχει και τις μαύρες της σελίδες. Όταν ένα κάστρο διατρέχει κίνδυνο, χρειάζεσαι έναν πραγματικό πολεμιστή, με μωβ καρδιά, που υπερασπίζεται τον λαό του. Επιστρέφει σπίτι... Ο Πρίγκηπας είναι ξανά εδώ» αναφέρει το τρομερό βίντεο της Άντερλεχτ για τη νέα συνεργασία με τον Κομπανί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα