Εκστρατεία οπαδών της Μπενφίκα για να παραμείνει ο Σάμαρης!

Εκστρατεία οπαδών της Μπενφίκα για να παραμείνει ο Σάμαρης!

Εκστρατεία οπαδών της Μπενφίκα για να παραμείνει ο Σάμαρης!

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης έχει κάνει εκπληκτικό δεύτερο μισό στη φετινή σεζόν, έχει κερδίσει ξανά πολλούς πόντους και πλέον, έχει στο πλευρό του και τον κόσμο της Μπενφίκα που ξεκίνησε... εκστρατεία για να προσφέρει η ομάδα νέο συμβόλαιο στον Έλληνα χαφ!

Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με το σύνθημα «RenovaSamaris», οι οπαδοί των «αετών», όπως αναφέρει και η A'Bola, ζητούν μαζικά μέσω social media την προσφορά νέου συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή.

Ο Σάμαρης, έχει καταφέρει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του έπειτα από τις θετικότατες εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο για την κίνηση να δείξει το σήμα της φανέλας στον Κοεντράο, στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρίο Άβε.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Έλληνας μέσος μένει ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου θελήσει εκείνος και μένει να φανεί αν η Μπενφίκα θα κάνει την αποφασιστική κίνηση και θα του δείξει ότι τον θέλει μαζί της και τα επόμενα χρόνια...

 

Τελευταία Νέα