Ο Κλοπ, η Ελβετία και το... τρολάρισμα της Βασιλείας! (pic)

Ο Κλοπ, η Ελβετία και το... τρολάρισμα της Βασιλείας! (pic)

bet365

Η Βασιλεία δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσλάβει τον Γιούργκεν Κλοπ και το ξεκαθάρισε με μια πολύ χιουμοριστική απάντηση σε παλαιότερη δήλωση του νυν κόουτς της Λίβερπουλ για την... Ελβετία όπου θ' αποσυρθεί αν δεν πάρει τίτλους με τους «κόκκινους».

Πίσω στο 2015, ο «Kloppo» είχε αναφέρει πως σε περίπτωση που μέσα σε τέσσερα χρόνια δεν καταφέρει να πανηγυρίσει ούτε έναν τίτλο στην Αγγλία, τότε θα... φύγει και θα πάει ν' αναλάβει μια ομάδα επί ελβετικού εδάφους, σε πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση και μικρότερο ανταγωνισμό.

Έφτασε 2019, η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει τίποτα, κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και φέτος σε πρωτάθλημα και Champions League και βλέποντας τη δήλωση να επανέρχεται στην επιφάνεια μέσω social media, ο επίσημος λογαριασμός της Βασιλεία έγραψε:

«Είναι τιμή μας να σκέφτεται ο κ.Κλοπ το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και πολλοί προτείνατε τη Βασιλεία για την επόμενη ομάδα του, όμως, εμείς, είμαστε ικανοποιημένοι με τον προπονητή που έχουμε στον πάγκο μας...».

 

Τελευταία Νέα