Φόρεστ: Το νέο City Ground θα έχει έμπνευση από Ολυμπιακό, Τότεναμ και άλλα τοπ γήπεδα!

Φόρεστ: Το νέο City Ground θα έχει έμπνευση από Ολυμπιακό, Τότεναμ και άλλα τοπ γήπεδα!

Φόρεστ: Το νέο City Ground θα έχει έμπνευση από Ολυμπιακό, Τότεναμ και άλλα τοπ γήπεδα!

bet365

Το νέο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ θα πάρει ως πρότυπα έμπνευσής του έδρες όπως το Καραϊσκάκη, το νέο γήπεδο της Τότεναμ καθώς και άλλα τοπ γήπεδα ανά την υφήλιο. Τι λέει ένα σημαντικό στέλεχος της Νότιγχαμ για το θέμα.

Ο Ντέιβιντ Κουκ είναι ο επικεφαλής εμπορικής διαχείρισης της Φόρεστ, που ασχολείται και με το ζήτημα του νέου γηπέδου. Το νέο City Ground που θα γίνει μετά και από ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θα πάρει έμπνευση τόσο από το Καραϊσκάκη όσο και από το νέο γήπεδο της Τότεναμ και όχι μόνο. «Έχουμε δει τα κορυφαία γήπεδα στον κόσμο και εγκαταστάσεις επιπέδου Champions League για να καταλήξουμε στο τελικό πλάνο. Δεν έχουμε δει μόνο γήπεδα ποδοσφαίρου αλλά και ράγκμπι και κρίκετ. Ότι καλύτερο υπάρχει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ανθρώπους που ξέρουν από Champions League και τις ανάλογες συνθήκες και από πλευράς εγκαταστάσεων αλλά και το πως πρέπει να το διαχειριστεί όλο αυτό μία ομάδα. Το νέο γήπεδο θεωρούμε πως έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα και στον κόσμο. Πως αυτό θα γίνει σε μεγάλο βαθμό. Θέλουμε να είναι οι νέες εγκαταστάσεις μας τοπ επιπέδου», σχολίασε μεταξύ άλλων. Ο Κουκ επιβεβαίωσε πως στην Φόρεστ θα επηρεαστούν για το νέο γήπεδό τους και από το Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με τη NottinghamshireLive η Φόρεστ θα δαπανήσει πάνω από 128.000.000 ευρώ για το γήπεδο αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα